Hetsa

Ras: Holländsk herdehund (korthårig)

Född: 2015-10-14

LD startklass och klass 1, RLD N, NW 1 godkänt anlagsprov viltspår, känd mental status

Hetsa är en hund som ställer upp på det mesta.  Allt hon gör ska gå fort så här gäller det att ligga steget före i träningen så det blir fort och rätt. Cissi tävlar henne i Lydnadsklass 2, Rallylydnad fortsättningsklass, Nosework klass 1. Hon används i stadsnära jakt som stöthund och har även varit ute på några eftersök med husse.  

Rusa

Ras: Tysk jaktterrier

Född: 2020-05-30

Godkänt anlagsprov viltspår, känd mental status

Rusa är den yngsta av våra jakthundar. En dam med mycket motor och en egen vilja. Envis som en åsna med en stor jaktlust. Detta är Rusas första riktiga jaktsäsong, Hon har redan vildsvin och rådjur på meritlistan så det bådar gott inför framtiden.

Yatzi

Ras: Tysk jaktterrier

Född: 2011-02-22

Denna gamla dam har inga meriter på papper att skryta med men är husses ögonsten när det kommer till jakt. Hon driver länge för att vara tyskterrier. En säker eftersökshund som har gjort väldigt många eftersök i sina dagar. Yatzi är en präglad rådjurshund.


Stripe

Ras: Posavski Gonic

Född: 2013-06-13

Stripe kom till husse vid 3 års ålder som omplacering. Han jagar gris och hare. Är det något denna kille är duktig på så är det att hitta vilt. Han har ett stort sök och hittar inte han vilt på marken så finns det inget vilt i närheten. En glad kille som mer än gärna ställer upp på att lära sig nya saker.

Trixa


Ras: Australian shepherd

Född: 2011-07-17

LD1 LD2 LD3, uppflyttad högre spår, godkänt anlagsprov viltspår, RLD N, känd mental status, godkänt doftprov eukalyptus.

Denna dam har ett hjärta av guld. Snäll mot allt och alla men tillåter ingen att sätta sig på henne. En tävlingshund med en personlighet som har fått mig att utvecklas som hundtränare. En riktig pajas som älskar publikens applåder. En vallhund som utan problem flyttar dom envisaste tackorna med enbart en blick. Numera är hon pensionär med allt som hör till.