Vi som driver AG jakt och hund heter André Granqvist och Cecilia Norberg. Vi bor i Vika utanför Falun tillsammans med vår son och våra 5 hundar.


Andrés intresse för jakthundar startade i slutet av 1990-talet med gråhunden Leo. Därefter har intresset växt och idag finns det tre jakthundar i huset, två Tyska jaktterrier och en Posavski Gonic. André är engagerad i Nationella viltolycksrådet som länsansvarig jägare i Dalarna och även aktiv som kommunjägare i Falun. Tillsammans med sina tre hundar bedriver han eftersök både trafik och jakteftersök. André är utbildad instruktör via jägarförbundet valp/allmänlydnad och eftersök. 


Cecilias "Cissi" hundintresse startade som ung. Cissi var aktiv medlem i Sveriges hundungdom och startade sin tävlingskarriär på agilityplanen tillsammans med en amerikansk cockerspaniel. Därefter har intresset vuxit för brukssport och idag finns det två brukshundar i huset, en Australian shepherd och en Hollänsk herdehund (korthårig). Idag tävlar Cissi aktivt i hundsporterna Lydnad, Rallylydnad och Nosework tillsammans med sin Holländska herdehund. Cissi är utbildad instruktör via Pedagoghundsinstitutet valp/allmänlydnad och hundpsykolog/beteendecoach. Cissi har också valp- och allmänlydnadskurser på Borlänge brukshundklubb. Cissi är även under utbildning till första hjälpen instruktör (hund) via Hundsteg.


Tillsammans har vi en bred kunskap om hundar och deras rasspecifika egenskaper.


Vi strävar efter att kunna erbjuda de bästa

För att vi älskar våra hundar

Andrè

Diplomerad eftersöksinstruktör 2022. Svenska jägareförbundet 


Diplomerad instruktör fyra lätta steg. Svenska jägareförbundet


Cecilia 

Diplomerad hundpsykolog/beteendecoach 2019. Svenska pedagoghundsinstitutet 


Diplomerad hundinstruktör 2017. Svenska pedagoghundsinstitutet